Massagetafels & Massagestoelen
Voel je goed met Volatile 

Al duizenden jaren worden essentiŽle oliŽn overal ter wereld gebruikt.
Niet alleen als huismiddel tegen kwaaltjes en ongemakken, maar tevens als belangrijk bestanddeel in verzorgingsproducten of als ingredient voor stemming en sfeer.
Volatile heeft in haar assortiment essentiŽle oliŽn in de puurste vorm.
Daarnaast zijn ook mengsels en verzorgingsproducten voor specifieke toepassingen verkrijgbaar.
Wat zijn essentiŽle oliŽn?

Bij de vondst van het graf van Toetanchamon, geurde het na meer dan 3000 jaar nog steeds heerlijk.
De oorzaak: pure essentiŽle oliŽn. Dit zijn vluchtige, niet vette oliŽn die gewonnen worden uit wortels, bloemen, bladen, vruchten en het hout van planten. Puur natuur dus.
Massage-oliŽn

Massage-oliŽn zijn niet meer weg te denken uit de sportwereld. Speciaal voor sporters heeft Volatile de massage-oliŽn Overbelaste Spieren, Relax, Warming-up, Pain Free, AntiStress, en Winning Mood op de markt gebracht. Daarnaast is er een neutrale massage-olie bestaande uit amandelolie en jojoba, waaraan u zelf essentiŽle oliŽn kunt toevoegen.
De massage-oliŽn van Volatile hebben allen dezelfde basis: 10% jojoba- en 90% amandel-olie. Doordat zij geen waterbasis hebben, zijn zij lang houdbaar en voelen niet koud aan op de huid (er vindt geen verdamping plaats). Zij zijn gemakkelijk uit te smeren, ook over grote oppervlakten en zijn zuinig in gebruik. Naast de Massage-olie Neutraal heeft Volatile een uitgebreid assortiment kant-en-klare massage-oliŽn.

De oliŽn zijn verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden:
20 ml, 100 ml, 250 ml, 1 liter, 2,5 l, 5 l., 10 l en 25 l. 
Massage-olie Neutraal

Aan deze neutrale, reukloze massage-olie zijn geen essentiŽle oliŽn toegevoegd. U kunt uw persoonlijke massage-olie samenstellen door aan de Massage-olie Neutraal enkele druppels essentiŽle olie naar keuze toe te voegen. De sportmassage-oliŽn Pain Free, Warming Up, Overbelaste spieren en Winning Mood bevatten 2,5% zuivere essentiŽle olie.
Alle overige massage-oliŽn bevatten 2% zuivere essentiŽle olie.

Massage-olie Morgenfris

Een verfrissend mengsel door o.a. de toevoeging van pompelmoes en palmarosa.
Een oppepper voor lichaam en geest.

Massage-olie Vitaliteit

Een stimulerende olie. Met o.a. citroen en rozenhout.

Massage-olie Zonnewarmte

Deze zonnige massage-olie straalt warmte uit door o.a. mandarijn, sinaasappel, vanille en mirre. Prettig voor volwassenen, maar ook heel geschikt voor baby- en kindermassage. Bij babyís de Zonnewarmte wel aanlengen met een neutrale massage-olie.

Massage-olie Ylang-ylang

De geur en de kracht van o.a. geranium, ylang-ylang en sandelhout hebben een versterkende werking.

Massage-olie Ontspanning

DŤ massage-olie om een vermoeid en gespannen lichaam te helpen ontspannen. Met o.a. geranium, lavendel en benzoŽ.

Speciaal voor sporters:


Massage-olie Warming-up
Dit is een massage-olie die veel gebruikt wordt in de sport om spieren voor te bereiden op de te ondernemen actie. Ook is deze olie geschikt voor mensen die zich grieperig of vermoeid voelen. In deze massage-olie zitten o.a. de essentiŽle oliŽn van pepermunt en rozemarijn.

Massage-olie Relax

Een ontspannende olie om na het sporten mee te masseren. Deze massage-olie bevat o.a. ceder, laurier, limoen/limette, rozemarijn en sandelhout.

Massage-olie Pain free

Masseer met deze olie pijnlijke plekken en de pijn zal snel afnemen.
Met o.a. citroen, geranium, kaneelblad, rozemarijn en tea tree.
Beddy Bears zijn hartverwarmend Ďcoolí en ruiken naar bloemen. Voor koortshoofdjes is deze pluche knuffel ijskoud uit de vriezer een frisse verkoeling, voor koude handjes en buikpijn een geurige, warme troost.
Uitgebreid getest op veiligheid en complicaties volgens de BS EN71-1/2/3 standaard is de Beddy Bear veilig voor kinderen van elke leeftijd en duizenden malen op te warmen in de magnetron of te koelen in de vriezer in een plastic zak.
Alle knuffels zijn gevuld met geselecteerde graankorrels en gedroogde lavendelbloemen. Even in de magnetron of enkele uren in de vriezer en de Beddy Bear doet zijn werk.
Beddy Bear buddies: Ä 20,00 incl. BTW.
Henry Warmheart: bonte bruine beer. Adviesprijs Ä 25,00 incl. BTW.
Naar Begin
Prijslijst
Prijslijst
Prijslijst
Prijslijst
Prijslijst
Prijslijst
Prijslijst
Klik hier voor de Webshop
Zie Webshop
Zie Webshop
Zie Webshop
Zie Webshop